Ponta revine: Am verificat, Băsescu a retrimis o ordonanţă pe energie, nu o lege, gestul este corect

Premierul Ponta a revenit asupra declaraţiilor anterioare legate de decizia preşedintelui Băsescu de a retrimite la Parlament mai multe acte normative privind sectorul energetic, spunând că a verificat şi că au fost retrimise ordonanţe mai vechi, nu legi, caz în care demersul preşedintelui e corect.

1650 afișări
Imaginea articolului Ponta revine: Am verificat, Băsescu a retrimis o ordonanţă pe energie, nu o lege, gestul este corect

Ponta revine: Am verificat, Băsescu a retrimis o ordonanţă pe energie, nu o lege, gestul este corect (Imagine: Ovidiu Micsik / MediafaxFoto)

"Am verificat, nu este vorba de legea energiei, ci de o ordonanţă care se referă tot la domeniul energiei, mai veche, pe care preşedintele a retrimis-o spre Parlament, nu lege. Acum am cerut să verifice la Parlament şi dacă este un act mai vechi, care intră în contradicţie cu noua lege, atunci gisur că retrimiterea de către preşedinte este corectă", a spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici