Preşedintele Gazprom a discutat cu Videanu despre construcţia unui depozit de gaze

Vicepreşedintele Gazprom, Alexander Medvedev, s-a întâlnit miercuri la Bucureşti cu ministrul Economiei, Adriean Videanu, discuţiile vizând, printre altele, construcţia unui depozit de gaze naturale în România.

56 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Gazprom a discutat cu Videanu despre construcţia unui depozit de gaze

Preşedintele Gazprom a discutat cu Videanu despre construcţia unui depozit de gaze (Montaj foto)

După discuţii, nici Videanu nici Medvedev nu au dorit să dea declaraţii presei.

"Negocierile vor continua", a spus laconic Medvedev.

Videanu nu a făcut nicio declaraţie.

La discuţii a participat şi directorul general al Romgaz Mediaş, Marcel Piteiu.

"Am discutat ce v-am spus la început (înainte de întâlnire, n.r.)", a afirmat Piteiu, referindu-se la construcţia unui depozit de gaze în România.

Grupul rus Gazprom şi producătorul de gaze naturale Romgaz, controlat de Ministerul Economiei, au semnat, în iunie 2009, un memorandum privind înfiinţarea unei firme mixte pentru construcţia de depozite de gaze în România şi investiţii în producţia energiei electrice.

Unul dintre proiectele comune analizate este dezvoltarea unui depozit de gaze la Mărgineni, judeţul Neamţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici