Primul hotel Doubletree by Hilton din Bucureşti va fi deschis anul viitor

Hilton Worlwide a anunţat, joi, semnarea unui contract de franciză cu VIS 7 Import Export SRL, în vederea deschiderii primului hotel Doubletree by Hilton din Bucureşti, prin reamenajarea unităţii Bucharest City Piaţa Unirii.

214 afișări
Imaginea articolului Primul hotel Doubletree by Hilton din Bucureşti va fi deschis anul viitor

Primul hotel Doubletree by Hilton din Bucureşti va fi deschis anul viitor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Transformarea şi renovarea hotelului pentru a deveni Doubletree by Hilton sunt programate pentru a se încheia în trimestrul al doilea din 2011. Astfel, unitatea va fi cel de-al cincilea hotel din lanţul Hilton Worlwide în România şi cel de-al doilea Doubletree by Hilton din ţară, după cel de la Oradea, care va fi lansat la începutul anului viitor, se arată într-un comunicat al reţelei.

Bugetul pentru renovarea unităţii, care până la 1 iunie a funcţionat sub marca Tulip Inn, este de circa un milion de euro, bani proveniţi dintr-un credit de la BRD.

Deschis în 2006, hotelul din Capitală are 88 camere şi va fi extins, în următorii doi ani, cu 11 camere.

Rata de ocupare a unităţii este de 50%, iar în urma afilierii la lanţul Hilton ar putea creşte cu 25 de puncte.

În 2009 hotelul a avut o cifră de afaceri de 1,7 milioane euro. Pentru anul în curs este estimată o creştere a indicatorului.

Hilton va deschide în 2011 şi primul hotel de tip economy sub marca Hampton din România, la Braşov.

Sub marca Hilton funcţionează hotelurile Athenee Palace Hilton din Bucureşti, controlat de George Copos, şi Hilton Sibiu, al omului de afaceri Nicolae Minea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici