Reţeaua de restaurante Happy din Bulgaria vrea să se extindă în regiune, inclusiv în România

Reţeaua de restaurante Happy, din Bulgaria, vrea să intre pe noi pieţe în sistem de franciză şi caută parteneri în mai multe state din regiune, inclusiv România, potrivit publicaţiei locale Dnevnik.

98 afișări

Happy operează în prezent 28 de restaurante proprii în Bulgaria şi unul în Spania.

Compania a transmis Dnevnik că intenţionează să identifice posibili parteneri în Turcia, România, Macedonia, Serbia, Rusia şi Ucraina, pieţe considerate ca având un potenţial uriaş.

Numărul unităţilor care ar putea fi deschise în franciză nu a fost, încă, stabilit, dar mai multe companii şi-au exprimat interesul, potrivit Happy.

Deschiderea unui restaurant de 500 de metri pătraţi ar necesita investiţii de 470.000 de euro, în timp ce pentru o suprafaţă dublă ar fi nevoie de 640.000 de euro, estimează compania.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici