România ar putea intra în faliment în următorii 2-3 ani!

Această previziune sumbră este oferită de profesorul de economie de la Universitatea Harvard, Kenneth Rogoff, care a declarat pentru o revistă de specialitate din Austria că mai multe state din Europa de Est, printre care şi Romania, ar putea intra în incapacitate de plată.

80 afișări
Imaginea articolului România ar putea intra în faliment în următorii 2-3 ani!

România ar putea intra în faliment în următorii 2-3 ani! (Imagine: Catalina Filip/Mediafax Foto)

Potrivit lui Rogoff, citat de Bloomberg, în următorii 2-3 ani, mai multe state est-europene printre care şi România, ar putea să nu mai fie capabile să-şi efectueze plăţile din cauza măsurilor de consolidare a bugetului de stat.

Citeşte mai multe despre probabilitatea ca România sa intre în faliment pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici