Sancţiunile impuse regiunii Crimeea, extinse de Uniunea Europană până în 2017

Uniunea Europeană a extins până la 23 iunie 2017 sancţiunile impuse regiunii Crimeea, care au fost introduse după anexarea de Rusia a provinciei, în 2014, informează Reuters pe pagina electronică.

691 afișări
Imaginea articolului Sancţiunile impuse regiunii Crimeea, extinse de Uniunea Europană până în 2017

Sancţiunile impuse regiunii Crimeea, extinse de Uniunea Europană până în 2017

Sancţiunile interzic importul de produse din Crimeea, investiţiile în regiune şi cooperarea în domeniul turismului, dar şi exportul în peninsulă a unor tipuri de bunuri şi servicii.

Săptămâna următoare, Uniunea Europeană ar putea prelungi şi sancţiunile economice împotriva Rusiei până la finalul anului 2016.

Uniunea Europeană a introdus sancţiunile împotriva Rusiei pentru rolul jucat de acest stat în cadrul crizei din Ucraina.

După anexarea provinciei Crimeea, rebelii separatişti susţinuţi de Rusia au declanşat o insurgenţă în zona de est a Ucrainei, iar în urma conflictului au murit peste 9.000 de persoane.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici