Şeful Microsoft România va prelua conducerea subsidiarei din Polonia a grupului american

Microsoft România va fi condusă de un director general interimar, Sorin Eftene, fost director Enterprise&Partner Group în cadrul subsidiarei locale a celui mai mare producător mondial de software, înlocuindu-l pe Ronald Binkofski, care va prelua conducerea Microsoft Polonia.

261 afișări
Imaginea articolului Şeful Microsoft România va prelua conducerea subsidiarei din Polonia a grupului american

Ronald Binkofski (Imagine: Silviu Matei/ Mediafax Foto)

Binkofski a fost numit la conducerea Microsoft România în octombrie 2010.

"Ronald Binkofski îşi continuă cariera (...) la Microsoft ca director general al Microsoft Polonia şi Sorin Eftene este numit directorul general interimar al Microsoft România", se arată într-un comunicat al Microsoft România.

Binkofski a mai lucrat la Microsoft Polonia în perioada 2006-2010 ca director al diviziei Developer&Platform Evangelism şi apoi ca director operaţional al subsidiarei.

Eftene este unul dintre primii angajaţi ai Microsoft în România şi a avut mai multe funcţii de conducere în divizia Microsoft Services, cea mai recent fiind director al Enterprise&Partner Group.

Odată cu preluarea interimatului, Eftene devine membru al echipei de conducere a Microsoft în Europa Centrală şi de Est.

Înfiinţată în 1975, Microsoft este cea mai mare companie producătoare de software, servicii şi tehnologii Internet pentru calculatoarele personale şi pentru mediul de business.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici