SRI a primit trei oferte pentru interoperabilitatea bazelor de datele ale statului

Serviciul Român de Informaţii (SRI) a primit trei oferte pentru achiziţionarea de echipamente IT necesare realizării unui sistem informatic care va permite interoperabilitatea bazelor de date ale principalelor instituţii ale statului, contract estimat la 70 milioane de lei (cu TVA).

408 afișări
Imaginea articolului SRI a primit trei oferte pentru interoperabilitatea bazelor de datele ale statului

SRI a primit trei oferte pentru interoperabilitatea bazelor de datele ale statului

Ofertele au fost depuse de asocierile formate din Logika IT Solutions, Datanet Systems, Siveco România şi Logic Computer (subcontractant), Asseco SEE România, Asseco Lietuva UAB (terţ susţinător), Oracle România (subcontractant) şi Mware Solutions (subcontractant), precum şi Datanet Systems şi Mira Telecom.

Contractul prespune achiziţionarea de pachete software şi sisteme informatice, routere de reţea, servere, diverse servicii de dezvoltare de software şi sisteme informatice, precum şi servicii de formare profesională şi simulare în domeniul echipamentelor de securitate.

Finanţarea contractului, a cărui durată va fi de 7 luni de la data atribuirii, va fi asigurată din fonduri externe nerambursabile, conform anunţului de participare publicat de Unitatea Militară 0929 Bucureşti pe www.e-licitatie.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici