Toyota a lansat în România modelul Prius Plug-In Hybrid, la preţul de 43.900 euro

Toyota a lansat în România modelul Prius Plug-In Hybrid, vârful de gamă al familiei integral hibride a constructorului japonez, într-o singură variantă de echipare, la un preţ de 43.900 de euro, inclusiv TVA.

275 afișări
Imaginea articolului Toyota a lansat în România modelul Prius Plug-In Hybrid, la preţul de 43.900 euro

Toyota a lansat în România modelul Prius Plug-In Hybrid, la preţul de 43.900 euro (Imagine: Mihai Dascalescu/Mediafax Foto)

Odată cu lansarea acestui model, Toyota România a inaugurat prima staţie electrică de încărcare Enel din ţară, amplasată la sediul importatorului auto din Şoseaua Pipera Tunari.

Modelul Prius este cea mai vândută maşină hidridă (cu alimentare cu energie şi carburanţi) la nivel mondial.

Modelul beneficiază de scutirea de la plată a taxei de prima înmatriculare şi de diverse avantaje fiscale, precum o reducere de 95% la plata impozitului auto, în Bucureşti.

Maşina are o autonomie în modul 100% electric de 25 kilometri şi o autonomie totală de 1.200 kilometri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici