Ultimele 650 de tone de şine de cale ferată nouă au ajuns în Portul Constanţa

Ultimul transport, de 650 de tone de şină nouă, a ajuns în Portul Constanţa, a anunţat luni CFR SA.

553 afișări
Imaginea articolului Ultimele 650 de tone de şine de cale ferată nouă au ajuns în Portul Constanţa

Ultimele 650 de tone de şine de cale ferată nouă au ajuns în Portul Constanţa

Potrivit unui comunicat al CFR SA, şinele sunt destinate lucrărilor incluse în Prioritatea 1, care vizează înlocuirea a 35 de linii, în lungime de 13,398 km şi a 75 de aparate de cale.

Stadiul de execuţie a lucrărilor, pe ambele loturi ale Priorităţii 1, depăşeşte 40%, iar acestea trebuie finalizate peste 95 de zile.

Pentru reabilitarea infrastructurii feroviare din port au fost folosite materiale care provin de la furnizori din România şi Austria.

Lucrările sunt finanţate din Fondul de rezervă al Guvernului României.

Lucrările de reparaţii şi întreţinere a infrastructurii feroviare publice din incinta Portului Constanţa au drept scop redeschiderea pentru circulaţie şi manevră a unor linii, închise în prezent din motive tehnice, şi readucerea în regim normal de funcţionare a aparatelor de cale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
şine,
port,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici