Unul din cele şapte automobile Mansory G-Couture, disponibil în România - FOTO

G-Couture, o maşină produsă în serie limitată, de şapte exemplare, de compania germană specializată în modificări de vehicule de lux Mansory, va fi disponibilă în România la preţul de 500.000 euro fară taxe, după jumătatea acestui an.

83 afișări
Imaginea articolului Unul din cele şapte automobile Mansory G-Couture, disponibil în România - FOTO

Unul din cele şapte automobile Mansory G-Couture, disponibil în România la 500.000 euro

Reprezentanţa locală a Mansory a fost înfiinţată în iulie 2009, însă showroom-ul importatorului va fi inaugurat în acestă primăvară, a declarat pentru MEDIAFAX directorul general al dealerului de maşini de lux, Andrei Marton.

G-Couture, produs în doar şapte exemplare de Mansory Cooperation, are caroseria construită în mare parte din fibră de carbon, iar modelul a fost lansat la salonul auto de la Geneva.

Maşina este bazată pe modelul Mercedes G 55 AMG şi a fost proiectată în colaborare cu designerul Philipp Plein.

Modelul, care, după modificarea integrală a motorului, dezvoltă 700 de cai putere, este a doua creaţie Mansory bazată pe un Mercedes.

Mansory G-Couture

Compania a fost înfiinţată în 1989 şi vinde maşini de lux modificate, precum Rolls Royce, Bentley, Aston Martin, Ferrari, Bugatti şi Mercedes.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici