Unvinpezi.ro, un site de comerţ online dedicat descoperirii vinului de calitate, a fost lansat joi

Apropo Media anunţă lansarea, joi, a site-ului de comerţ online Unvinpezi.ro, dedicat descoperirii vinului de calitate, cu oferte de produse premium la preţuri cu discount şi livrare la domiciliu oriunde în România.

477 afișări
Imaginea articolului Unvinpezi.ro, un site de comerţ online dedicat descoperirii vinului de calitate, a fost lansat joi

Unvinpezi.ro, un site de comerţ online dedicat descoperirii vinului de calitate, a fost lansat joi

Pentru prima dată în România, pasionaţii de vinuri alese, cu vârsta de peste 18 ani, pot achiziţiona prin intermediul Unvinpezi.ro un număr limitat de sticle de vin de calitate, oferite la un preţ preferenţial, doar pentru o zi şi în limita stocului disponibil.

Conceptul este simplu şi uşor de folosit: în fiecare zi, Unvinpezi.ro oferă un alt sortiment de vin, produs în România sau importat din oricare alt colţ al lumii, alături de explicaţii care îi ajută pe cei nou-veniţi în lumea acestei pasiuni să descopere ce se ascunde în spatele numelor şi etichetelor.

Vinul poate fi comandat pentru livrare la domiciliu sau pentru a fi făcut cadou, iar serviciul este disponibil în toată ţara.

Platforma Unvinpezi.ro se concentrează în a selecta cu grijă sortimentele de vin ce nu sunt nici ieftine, însă nici exorbitante, oferind membrilor săi accesibilitate la o gama largă de vinuri premium, oportunitatea de a descoperi vinuri noi, recomandări pe înţelesul fiecăruia.

Unvinpezi.ro publică pentru membrii săi, în fiecare zi, deci pentru fiecare vin, câte trei opinii ale unor pasionaţi de vinuri bune, neafiliaţi niciunei mărci, care surprind esenţa soiurilor, setează aşteptările de la experienţa degustării şi pun în cuvinte simple istoria de mii de ani a acestei pasiuni umane.

Apropo Media este compania responsabilă pentru lansarea şi relansarea a peste 25 de site-uri, multe dintre ele devenind branduri lider de piaţă, care oferă atât conţinut de interes general, cât şi informaţii specializate. În prezent, Apropo Media este divizia de e-commerce a Mediafax Group SA, publisher ce deserveşte milioane de consumatori de presă scrisă şi online.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici