VACANŢA DE 1 MAI: Care sunt preţurile la cazare pe litoral

Tarifele din sudul litoralului pentru minivacanţa de 1 MAI au fost anunţate pentru hotelurile de două stele, trei sau patru stele, preţurile fiind similare cu cele de anul trecut, potrivit Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

1482 afișări
Imaginea articolului VACANŢA DE 1 MAI: Care sunt preţurile la cazare pe litoral

VACANŢA DE 1 MAI: Care sunt preţurile la cazare pe litoral (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Tarifele din sudul litoralului pentru minivacanţa de 1 MAI pornesc de la 7 euro pe noapte la un hotel de două stele şi ajung la 15-20 euro pe noapte pentru hotelurile de trei sau patru stele, preţuri similare cu cele de anul trecut.

Federaţia arată, într-un comunicat, că hotelierii oferă, cu ocazia minivacanţei de 1 Mai şi Paşte, pachete de servicii care includ spectacole, divertisment şi activităţi tradiţionale.

Pe de altă parte, Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC) a anunţat preţurile pentru programul "Vacanţe la ţară", derulat în perioada 14 aprilie - 15 iunie: 150 de lei pe persoană pentru pensiuni de două margarete, respectiv 195 lei pe persoană pentru pensiuni de trei şi patru margarete.

Pachetele cuprind sejururi de şase zile (duminică-vineri), cu mic dejun inclus. Preţurile nu sunt însă valabile în intervalul 29 aprilie - 7 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici