Videanu: Un acord cu FMI e bine venit

Prim-vicepreşdintele PDL Adriean Videanu a declarat, luni, că "un acord cu FMI e bine venit", el evitând să răspundă la o întrebare a ziariştilor privind necesitatea unui nou acord cu FMI, aşa cum a susţinut un alt lider democrat-liberal, Vasile Blaga.

11 afișări
Imaginea articolului Videanu: Un acord cu FMI e bine venit

Videanu: Un acord cu FMI e bine venit (Imagine: Bogdan Stamatin?Mediafax Foto)

Videanu a fost întrebat dacă, la fel ca Vasile Blaga, ştia încă din ianuarie 2009 despre situaţia dificilă în care se afla România.

"E un lucru discutabil, depinde de nivelul de informare al fiecăruia. Situaţia din fiecare ţară este una evolutivă, după cum aţi văzut, previziunea la nivel mondial s-a schimbat în câteva luni", a răspuns prim-vicepreşedintele PDL.

Întrebat dacă este nevoie de un nou acord cu FMI, Videanu a spus: "Un acord cu FMI e bine venit".


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici