Vodafone România va reduce la 1 iulie tarifele de roaming cu până la 27,3%

Vodafone România va reduce la 1 iulie, cu până la 27,3%, tarifele serviciilor de roaming pentru apelurile iniţiate şi primite în ţările Uniunii Europene, precum şi Elveţia, Islanda, Liechtenstein şi Norvegia, şi cu 18,2% tarifele la mesajele scrise (SMS) în roaming, urmare a reglementărilor CE.

342 afișări
Imaginea articolului Vodafone România va reduce la 1 iulie tarifele de roaming cu până la 27,3%

Vodafone România va reduce la 1 iulie tarifele de roaming cu până la 27,3%

Astfel, costul efectuării unui apel local (apel către România sau către destinaţii internaţionale din UE) va fi de 0,29 euro/minut, de la 0,35 euro/minut.

Costul unui apel primit din ţările Uniunii Europene, Elveţia, Islanda, Liechtenstein şi Norvegia va fi de 0,08 euro/minut, de la 0,11 euro/minut.

În cazul mesajelor text, costul unui SMS trimis va fi de 0,09 euro/SMS, de la 0,11 euro/SMS.

Potrivit datelor Vodafone, traficul de date în roaming se va tarifa începând cu 1 iulie cu 0,70 euro/MB, iar taxarea minimă per sesiune va fi de 1 Kb.

Tarifele prezentate sunt fără TVA.

Comisia Europeană, parlamentarii europeni şi guvernele ţărilor UE au ajuns în martie la un acord pentru reducerea tarifelor de roaming pentru serviciile de voce, text şi Internet mobil, din luna iulie. Astfel, tarifele pentru apelurile efectuate într-o altă ţară membră a Uniunii decât cea de origine nu pot depăşi 29 de cenţi pe minut, iar cele pentru apelurile primite nu trebuie să fie mai mari de 8 cenţi pe minut.

Vodafone România este al doilea operator local de telefonie mobilă şi este parte a Vodafone Group (Marea Britanie).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici