Vola.ro: Vacanţele în Europa se ieftinesc cu până la 50% din luna septembrie

Vacanţele şi city breakurile în principalele oraşe din Europa au, din septembrie, preţuri cu până la 50% mai mici faţă de cele din perioada verii, iar un city break care include trei nopţi de cazare şi transport cu avionul poate fi achiziţionat chiar şi cu mai puţin de 150 euro, potrivit Vola.ro.

703 afișări
Imaginea articolului Vola.ro: Vacanţele în Europa se ieftinesc cu până la 50% din luna septembrie

Vola.ro: Vacanţele în Europa se ieftinesc cu până la 50% din luna septembrie (Imagine: Shutterstock)

Scăderea se datorează atât ofertelor de early booking în cazul majorităţii destinaţiilor, cât şi actualizării preţurilor după 1 septembrie, când se consideră că începe extrasezonul pentru vacanţe.

"Cele mai multe persoane îşi iau concediu vara, de aceea, odată cu începutul toamnei, hotelierii scad preţurile pentru a reimpulsiona cererea. Acelaşi lucru, dar într-o proporţie mai mică, este valabil şi pentru preţurile companiilor aeriene. Aceşti doi factori combinaţi fac ca scăderea pentru un pachet de genul city break sau vacanţă să poate ajunge la câteva zeci de procente faţă de preţurile din plin sezon", a declarat Manuela Melinescu, directorul de marketing al portalului de turism Vola.ro.

Spre exemplu, preţul pentru un city break la Milano în luna octombrie porneşte de la 128 de euro de persoană, faţă de 230 de euro la începutul verii. Tot în Italia, un city break la Roma costă doar 150 de euro, în loc de 245 euro în luna iulie.

O alta destinaţie cautată, Londra, este cu aproximativ 30% mai ieftină, un city break care include bilet de avion, trei nopţi de cazare cu mic dejun şi asigurare medicală costând de la 195 de euro.

De asemenea, un sejur mai lung la început de noiembrie în Benalmadena, pe Costa del Sol (Spania), costă 181 de euro, în preţ fiind incluse biletul de avion, cazare timp de şapte nopţi într-un apartament şi asigurare medicală. Aceeaşi destinaţie, în luna iulie, era aproximativ 350 de euro, cu 50% mai scumpă.

Săptămâna viitoare, pe 3 septembrie, Vola lansează trei noi destinaţii de city break, Copenhaga, Valencia şi Perugia.

"Preconizăm ca şi aceste destinaţii vor stârni interesul, datorită tarifelor accesibile. Dar pentru toamnă aceasta ne asteptăm ca în topul preferinţelor românilor sa fie tot marile capitale europene, Roma, Londra, Viena, Paris", a arătat Manuela Melinescu.

Vola.ro, cu afaceri de peste 20 milioane euro, este cea mai mare agenţie de turism online din România, care oferă servicii complete de turism: bilete de avion de linie şi low-cost, rezervări hoteluri, city break-uri, vacanţe, asigurări medicale de călătorie şi servicii de rent-a-car.

Portalul a fost înfiinţat în 2007 de Daniel Truică, care avea atunci 27 de ani, şi de doi tineri polonezi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici