Volkswagen va oferi bonusuri de până la 10.000 de euro pentru cumpărătorii de maşini noi

Volkswagen va oferi bonusuri de până la 10.000 de euro pentru cumpărătorii de maşini noi cu brandul VW care sunt dispuşi să schimbe modelul diesel mai vechi cu unul nou, a anunţat, marţi, producătorul auto, citat de Reuters.

5136 afișări
Imaginea articolului Volkswagen va oferi bonusuri de până la 10.000 de euro pentru cumpărătorii de maşini noi

Cel mai mare producător de maşini din lume va oferi stimulente în valoare de 1.000-2.380 de euro pentru cumpărarea autovehiculelor care folosesc energie alternativă, inclusiv electrice, hibride şi maşini care funcţionează pe gaze.

VW a anunţat că bonusurile intră în vigoare imediat şi sunt disponibile până la finalul anului, ca parte din acordul de săptămâna trecută cu autorităţile din Germania pentru a combate efectele emisiilor poluante generate de motoarele diesel.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici