COMENTARIU Lelia Munteanu: Netanyahu a invocat covidul ca să-şi amâne din nou procesul

Yair îi etichetează drept sabotori (terorişti?) pe cei care se opun ideilor tatălui său.

815 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: Netanyahu a invocat covidul ca să-şi amâne din nou procesul

COMENTARIU Lelia Munteanu: Netanyahu a invocat covidul ca să-şi amâne din nou procesul

Premierul Netanyahu intenţionează să-l demită pe şeful departamentului “Buget” din Ministerul de Finanţe, care a criticat public aruncarea de  bani din elicopter. Omul avea dreptul legal şi chiar obligaţia să o facă, atâta vreme cât măsura nu este încă validată de Knesset. După cum şi prim ministrul poate oricând să-l demită, prin intermediul ministrului Finanţelor, obedientul Israel Katz.
 
(Mai problematică e demiterea doamnei Yifat Shasha-Biton, preşedinta Comitetului Anti-Corona - care are lipsa de precauţie de a-l contra în permanenţă pe Netanyahu, pentru că se opune închiderii unor activităţi care ar genera procente în plus la şomaj - foarte populară din acest motiv în rândul israelienilor. Ca să scape de dr. Shasha-Biton, premierul trebuie să aibă acordul Parlamentului).
 
Yair, fiul Regelui Bibi i-a şi etichetat drept “sabotori” (cuvântul e unul singur, “mehabel”, care înseamnă şi “terorist”) pe cei care se opun ideilor ilustrului său tată.
 
Cum era de aşteptat, la şedinţa tehnică de astăzi, care stabilea calendarul procesului care îl ca subiect pe Netanyahu, avocaţii au cerut amânarea cu un an, din trei motive: 1) prim ministrul e ocupat cu coronacriza (lol!); 2) nu pot fi audiaţi martorii cu mască (lol!); 3) clientul este în căutare de fonduri pentru avocaţi (lol!). Singurul lucru la care judecătorii au promis să se mai gândească este cererea de a nu începe cu Dosarul 4000. N-au acceptat amânări. Procesul va începe în ianuarie 2021, cu trei şedinţe pe săptămână (luni, marţi şi miercuri). În ce priveşte banii de avocaţi, al patrulea cel mai bogat politician din Israel, căruia Statul tocmai ce îi aprobase o scutire retroactivă de impozit, a primit o sugestie:  avocat din oficiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici