COMENTARIU Sorin Avram: Marcel Ciolacu se crede preşedintele PSG, nu al PSD

Nicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu se plimbă prin ţară într-o maşină electrică decapotabilă şi aruncă cu promisiuni în stânga şi în dreapta. Primul mai mult în dreapta, iar al doilea mai mult în stânga, pentru că trebuie respectată orientarea politică, nu-i aşa?

308 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Sorin Avram: Marcel Ciolacu se crede preşedintele PSG, nu al PSD

Nicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu se plimbă prin ţară într-o maşină electrică decapotabilă şi aruncă cu promisiuni în stânga şi în dreapta. Primul mai mult în dreapta, iar al doilea mai mult în stânga, pentru că trebuie respectată orientarea politică, nu-i aşa?

De fapt, cei doi nu aruncă promisiunile, ci le lasă să se scurgă încet printre buzele în care ţin câte o ţigară de foi din care trag tacticos, mulţumiţi că au au totul sub control. Domnii Ciucă şi Ciolacu, liderii coaliţiei de mare talent PNL-PSD, roagă cetăţenii să nu se bulucească, pentru că promisiunile vor ajunge la toată lumea, iar acestea vor fi urmate de sacoşe întregi de bani.

Dacă Nicolae Ciucă este un pic mai rezervat, domnul Ciolacu este de neoprit în ceea ce priveşte promisiunile. Impozitarea progresivă a bate la uşă, iar cei care au venituri mici nu trebuie decât să-i deschidă şi o poftească în casă pentru a-i mulţumi. Un nou pachet de sprijin financiar pentru familiile cu câştiguri modeste stă la colţul blocului de garsoniere şi aşteaptă momentul prielnic pentru a se furişa în frigiderele şi în cămările oamenilor, pentru a le face o surpriză plăcută.

Dacă întreabă cineva de vreun drum, de vreo şcoală, de vreun spital ori de vreo conductă de irigaţie, domnul Ciucă sau domnu Ciolacu sare imediat şi spune că nu trebuie nimeni să-şi facă griji, pentru că sunt bani prin PNRR ori prin Programul Naţional ”Anghel Saligny”.

Mă repet: dacă Nicolae Ciucă este ceva mai rezervat în a face promisiuni de mai bine şi la vară cald, Marcel Ciolacu este de neoprit. Marcel Ciolacu se comportă mai ceva decât Nasser Al-Khelaifi, qatarian-ul care-şi permite să arunce cu sutele de milioane de dolari pentru a-şi întreţine obrazul subţire pe care şi-l plimbă prin locurile selecte ale capitalei Franţei. Pentru a-şi menţine statutul de domn de Paris, preşedintele PSG, Nasser Al-Khelaifi, i-a oferit o sumă uluitoare lui Kylian Mbappe, pentru ca acesta să continue la clubul din capitala Franţei: 180 de milioane de euro net pentru trei sezoane şi 130 de milioane bonus de prelungire!!! Şi pentru că Paris Saint Germain este feuda lui Nasser Al-Khelaifi, acesta i-a promis jucătorului de 23 de ani că el va putea decide totul la echipă!!!

Marcel Ciolacu nu are banii lui Nasser Al-Khelaifi. În plus, banii pe care buzoianul îi promite nici măcar nu-s ai lui, ca în cazul qatarian-ului. Poate-i spune cineva, totuşi, lui Marcel Ciolac să se mai liniştească, pentru că el nu este preşedintele PSG, ci preşedintele PSD.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici