COMENTARIU Sorin Avram: Medicul Terteliu: ”M-am vaccinat fără să stau pe gânduri”

  • Şefa Secţiei de Boli Infecţioase din cadrul Spitalului Judeţean Suceava, Monica Terteliu, este primul sucevean vaccinat împotriva COVID.
  • Terteliu a fost de două ori infectată cu noul coronavirus.
  • Medicul s-a vaccinat pentru că ”aştept să îmi strâng bunica în braţe fără a purta mască pe faţă” şi consideră că vaccinul reprezintă ”un prim pas spre speranţă”.
1983 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Sorin Avram: Medicul Terteliu: ”M-am vaccinat fără să stau pe gânduri”

COMENTARIU Sorin Avram

 
Şefa Secţiei de Boli Infecţioase din cadrul Spitalului Judeţean Suceava, dr. Monica Terteliu, este prima persoană din judeţul Suceava care s-a vaccinat împotriva COVID. Terteliu, care a fost de două ori infectată cu noul coronavirus, a declarat că s-a vaccinat fără să stea pe gânduri, ”pentru că de 10 luni de zile tratăm pacienţi, pe unii cu succes, pe alţii i-am pierdut. Şi în această perioadă tot timpul am sperat că va apărea vaccinul, pentru a ne putem întoarce la ceea ce făceam noi înainte. Să tratăm toată patologia de boli infecţioase. Nu numai pacienţii COVID.
 
Aştept momentul când vom putea interna în spital şi pacienţii cronici de boli infecţioase. Aştept momentul când vor putea veni şi pacienţii pediatrici cu altă patologie decât COVID la boli infecţioase”. Şefa Secţiei de Boli Infecţioase a spitalului care la debutul crizei sanitare a avut conducere militară, după ce Suceava a fost băgată în carantină, a mai declarat că s-a vaccinat pentru că ”aştept să îmi strâng bunica în braţe fără a purta mască pe faţă.
 
Aştept să ajung acasă mult mai devreme faţă de cât am făcut-o până acum. Aştept ca totul să se termine cu bine, pentru că, da, acest vaccin este un prim pas de speranţă”. Medicul Terteliu consideră că acest vaccin „este o piatră de temelie că va fi mai bine”. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici