EURO 2020 Anglia stârneşte controverse. Fostul antrenor de la Arsenal: „În momente din astea, trebuie ca arbitrul să fie convins că a fost penalty”

  • Meciul Anglia - Danemarca s-a terminat 2-1, după ce arbitrul a validat un penalty.
  • Astfel, Anglia s-a calificat în finala EURO 2020, urmând ca pe 11 iulie să joace cu Italia.
  • Arsene Wenger, fost antrenor Arsenal, şi Jose Mourinho, antrenor AS Roma, susţin că nu a fost penalty.
507 afișări
Imaginea articolului EURO 2020 Anglia stârneşte controverse. Fostul antrenor de la Arsenal: „În momente din astea, trebuie ca arbitrul să fie convins că a fost penalty”

EURO 2020 Anglia stârneşte controverse. Fostul antrenor de la Arsenal: „În momente din astea, trebuie ca arbitrul să fie convins că a fost penalty”

Anglia s-a calificat în premieră în finala unui Campionat European, dar nu a făcut-o fără controverse. 
 
Până în minutul 90, scorul a fost 1-1. În minutul 102 din prima repriză de prelungire, Raheem Sterling şi Jakim Maehle s-au duelat în careul danezilor, iar arbitrul olandez Danny Makkelie a validat un penalty în avantajul Angliei.
 
Penalty-ul a creat controverse pe reţelele de socializare, iar mai multe reacţii din partea jurnaliştilor, fotbaliştilor, chiar şi antrenorilor din întreaga lume nu au întârziat să apară.
 
Fostul antrenor de la Arsenal, Arsene Wenger, crede că artbitrul trebuie să fie 100% sigur înainte să valideze un penalty.
 
„Nu e penalty. Nu înţeleg de ce persoanele din camera VAR nu i-au cerut arbitrului să se uite la fază. În momente din astea, trebuie ca arbitrul să fie convins că a fost penalty”, a spus Arsene Wenger.
 
Antrenorul de la AS Roma, Jose Mourinho, crede că Anglia merita să câştige.
 
„Cea mai bună echipă a câştigat. Anglia a meritat să câştige, Anglia a fost fantastică, dar pentru mine nu a fost nicioadată penalty.”, a spus Jose Mourinho. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici