Aeroporturile din Londra, blocate de ceaţă. Sute de zboruri au fost anulate

Mii de pasageri au rămas blocaţi pe aeroporturile din Londra duminică, din cauza ceţii dense care a împiedicat sute de avioane să decoleze sau să aterizeze, au anunţat autorităţile.

689 afișări
Imaginea articolului Aeroporturile din Londra, blocate de ceaţă. Sute de zboruri au fost anulate

Aeroporturile din Londra, blocate de ceaţă. Sute de zboruri au fost anulate (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Aeroportul Heathrow, cel mai important din Marea Britanie, a anunţat anularea a 132 de zboruri, dintre care 50 ale companiei British Airways, din cauza ceţii.

Conducerea aeroportului - care gestionează aproximativ 1.300 de zboruri pe zi - a precizat într-un comunicat că a înregistrat anularea a 74 de zboruri la plecare şi a 58 de curse la sosire.

Au fost de asemenea întârzieri şi pentru alte zboruri, iar aeroportul a recomandat pasagerilor să se informeze la companiile aeriene înainte de călătorie.

Aeroportul London City, din estul capitalei britanice, a înregistrat întârzieri sau devieri pentru 44 de zboruri.

Serviciile meteorologice britanice au anunţat că "ceaţa densă" s-ar putea extinde în mai multe regiuni pe parcursul nopţii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici