ALERTĂ Eurostar: Circulaţia trenurilor între Londra şi Paris sau Bruxelles, suspendată din cauza unui intrus

Compania feroviară Eurostar, care operează trenuri între Londra şi Paris sau Bruxelles, trecând prin Eurotunnel, a suspendat sâmbătă circulaţia trenurilor spre şi dinspre Marea Britanie din cauza unei persoane ce a pătruns ilegal în zona şinelor de cale ferată lângă gara St Pancras din Londra.

1131 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ Eurostar: Circulaţia trenurilor între Londra şi Paris sau Bruxelles, suspendată din cauza unui intrus

ALERTĂ Eurostar: Circulaţia trenurilor între Londra şi Paris sau Bruxelles, suspendată din cauza unui intrus

"În această dimineaţă (sâmbătă), am suspendat toate serviciile spre şi dinspre gara St Pancras din Londra, din cauza unui intrus pe şine", a anunţat compania Eurostar, potrivit cotidianului The New York Times.

O reprezentantă a companiei a explicat că intrusul a fost descoperit în apropiere de gara internaţională St Pancras din Londra, precizând că circulaţia feroviară în zonă este suspendată cel puţin până la ora locală 09:45 (ora României, 11:45).

Poliţia britanică a arestat un individ care a pătruns ilegal pe şinele de cale ferată, astfel că firma Eurostar a trebuit să suspende circulaţia feroviară spre şi dinspre Marea Britanie.

După arestarea individului, compania a anunţat în jurul orei locale 9:00 (ora României, 11:00) că se va relua circulaţia feroviară.

Presa locală a publicat imagini cu suspectul, aflat pe acoperişul gării, fluturând steagul Angliei.

Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, care şi-a petrecut noaptea pe acoperişul gării, a fost arestat pentru obstrucţie şi încălcarea proprietăţii, a anunţat Poliţia Transporturilor din Marea Britanie, relatează cotidianul The Guardian.

Prezenţa bărbatului pe acoperiş a forţat autorităţile să întrerupă liniile de alimentare electrică.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici