Aproximativ 7.000 de persoane au participat, în Croaţia, la un marş împotriva avortului

Aproximativ 7.000 de persoane au participat, sâmbătă, în Croaţia, la un marş împotriva avortului, organizat de grupuri catolice şi conservatoare, informează site-ul postului de televiziune France 24.

270 afișări
Imaginea articolului Aproximativ 7.000 de persoane au participat, în Croaţia, la un marş împotriva avortului

Aproximativ 7.000 de persoane au participat, în Croaţia, la un marş împotriva avortului

Câteva mii de croaţi, inclusiv soţia prim-ministrului croat, s-au alăturat unui marş anti-avort în capitala Croaţiei, Zagreb, fapt ce ar putea semnala o posibilă interzicere a avortului de către guvernul conservator.

Poliţia a anunţat că aproximativ 7.000 de persoane au participat la evenimentul "Marş pentru Viaţă".

"Oamenii vin din întreaga Croaţiei pentru a arăta că sunt pentru viaţă, familie şi Croaţia", a afirmat Zeljka Markic, unul dintre organizatori.

"Orice persoană raţională ar trebui să sprijine iniţiativa Marş pentru Life", a declarat Sanja Oreskovic, soţia premierului croat, citată de televiziunea regională N1.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici