Atac armat în SUA: zece oameni ucişi, printre care şi un poliţist, după ce atacatorul a tras într-un supermarket

  • Azi-noapte a avut loc un nou atac armat în Statele Unite
  • Zece oameni, printre care şi un poliţist, au fost ucişi într-un supermarket
  • Ultimul incident de o asemenea gravitate, din Colorado, a avut loc acum doi ani
2817 afișări
Imaginea articolului Atac armat în SUA: zece oameni ucişi, printre care şi un poliţist, după ce atacatorul a tras într-un supermarket

Atac armat în SUA: zece oameni ucişi, printre care şi un poliţist, după ce atacatorul a intrat într-un supermarket

Zece oameni au fost ucişi azi-noapte, într-un supermarket din Colorado. Printre cei decedaţi se află şi un ofiţer de poliţie.
 
Incidentul a început luni în jurul orei locale 14:30 (20:30 GMT), când atacatorul a intrat în supermarket şi a început să tragă.
 
„Departamentul de Poliţie din Boulder a început să primească apeluri telefonice care raportau împuşcături trase în zonă şi o persoană, posibil înarmată cu o puşcă de patrulare. Ofiţerul Talley a răspuns la faţa locului, a fost primul la faţa locului şi a fost împuşcat mortal. Avem un suspect în custodie”, a declarat Maris Herold, şefa Departamentului din Boulder.
 
Ofiţerul ucis era în vârstă de 51 de ani şi servea comunitatea din 2010.
 
Ultimul incident de o magnitudine asemănătoare, din statul Colorado, a fost atacul armat de la o şcoală din Denver, din primăvara anului 2019. 
 
Nouă copii au fost împuşcaţi atunci, dintre care unul a fost găsit mort.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici