Atac comis într-un tren din Germania: 4 persoane au fost rănite, 14 sunt în stare de şoc. Autorul, un adolescent afgan, a fost împuşcat mortal de poliţie - FOTO, VIDEO

Autorul atacului comis în Germania a fost un cetăţean afgan în vârstă de 17 ani, care a folosit un cuţit şi un topor, rănind patru persoane, dintre care trei sunt în stare critică, anunţă Ministerul de Interne al landului Bavaria, precizând că alte 14 persoane sunt în stare de şoc.

42415 afișări
Imaginea articolului Atac comis într-un tren din Germania: 4 persoane au fost rănite, 14 sunt în stare de şoc. Autorul, un adolescent afgan, a fost împuşcat mortal de poliţie - FOTO, VIDEO

Cel puţin 15 răniţi într-un atac comis într-un tren din Germania - FOTO (Imagine: Twitter)

Adolescentul afgan a încercat să atace 18 persoane cu un topor şi cu un cuţit. Ministerul de Interne din Bavaria a comunicat că au fost rănite patru persoane, dintre care trei sunt în stare critică. Alte 14 persoane sunt în stare de şoc.

Tânărul de 17 ani de origine afgană a încercat să fugă de forţele de ordine după ce atacase pasagerii trenului, dar a fost împuşcat mortal de poliţie, informează publicaţia Süddeutsche Zeitung.

Conform unui purtător de cuvânt al Poliţiei regionale, cel puţin trei persoane sunt în stare gravă în urma atacului.

În total, au fost atacate 18 persoane, dar majoritatea au scăpat cu răni uşoare.

Presupusul autor al atacului a încercat să fugă de forţele de ordine după ce atacase pasagerii cu un topor şi cu un cuţit, dar a fost împuşcat mortal de poliţie.

Atacul a avut loc luni seară într-un tren regional care circula între localităţile Treuchtlingen şi Würzburg, în centrul Germaniei.

Poliţia germană a confirmat incidentul, precizând că au fost rănite cel puţin zece persoane, trei fiind în stare critică.

Nu există informaţii despre  despre motivele agresorului.

 

 

 

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici