Video DECLARAŢIA ZILEI: Turcia promite că va respecta principiile statului de drept în pedepsirea participanţilor la complot, dar Erdogan doreşte reinstaurarea pedepsei cu moartea

Turcia va respecta principiile statului de drept în acţiunile de pedepsire a persoanelor implicate în tentativa de lovitură de stat soldată cu cel puţin 308 morţi, susţine premierul Binali Yildirim, citat de publicaţia NouvelObs.

5393 afișări

"Autorii loviturii de stat vor da socoteală pentru fiecare picătură de sânge vărsată, dar în cadrul statului de drept", a dat asigurări Binali Yildirim.

Bilanţul loviturii de stat din 15 iulie este de cel puţin 308 morţi, inclusiv peste 100 de persoane implicate în complot.

Bilani Yildirim a precizat că 7.543 de persoane suspectate de implicare în lovitura de stat au fost arestate.

Statele Unite şi Uniunea Europeană au îndemnat Administraţia Recep Tayyip Erdogan să respecte principiile statului de drept în acţiunile de pedepsire de participanţilor la complot.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici