Uniunea Europeană începe acum să înţeleagă importanţa dialogului cu Rusia, susţine ministrul rus de Externe Serghei Lavrov

Uniunea Europeană începe acum să înţeleagă mai bine importanţa dialogului cu Rusia, bazat pe egalitatate şi avantajos de ambele părţi, a declarat, luni, ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, în urma discuţiilor cu omologul său portughez, Augusto Santos Silva, informează agenţia Tass.

1871 afișări
Imaginea articolului Uniunea Europeană începe acum să înţeleagă importanţa dialogului cu Rusia, susţine ministrul rus de Externe Serghei Lavrov

"În ceea ce priveşte agenda internaţională, am discutat despre ameliorarea situaţiei de pe continentul european", a spus Lavrov, care s-a întâlnit cu Augusto Santos Silva cu ocazia vizitei efectuate de acesta din urmă în Rusia.

"Suntem interesaţi să avem cu Uniunea Europeană relaţii bazate pe egalitate şi pe beneficii mutuale şi orientate spre interese strategice comune", a mai subliniat Lavrov.

Uniunea Europeană începe, după părerea sa, să înţeleagă mai bine că o asemenea abordare nu are alternative şi că "soluţia la problemele majore internaţionale poate fi găsită doar prin efort consolidat".

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici