Autorii atentatelor de la Paris se întâlniseră în decembrie 2014 în Annecy, potrivit unui martor

Trei autori ai atentatelor comise la Paris - fraţii Said şi Cherif Kouachi, precum şi Amedy Coulibaly - s-au întâlnit în oraşul francez Annecy cu două săptămâni înainte de comiterea crimelor, informează presa franceză, citată de publicaţia The Local.

94 afișări
Imaginea articolului Autorii atentatelor de la Paris se întâlniseră în decembrie 2014 în Annecy, potrivit unui martor

Cherif şi Said Kouachi (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Potrivit France Inter, o persoană i-a observat pe cei trei în Annecy la sfârşitul lunii decembrie 2014, împreună cu Hayat Boumeddiene, concubina lui Coulibaly, fugită între timp în Siria.

Informaţiile au fost confirmate de receptionera unui spital.

Autorităţile franceze au început să vizioneze imagini filmate de sistemele video cu circuit închis din Annecy.

Fraţii Said şi Cherif Kouachi, precum şi Amedy Coulibaly au comis atacuri la redacţia revistei Charlie Hebdo şi într-un supermarket pentru produse evreieşti din Paris. Atentatele din 7 ianuarie s-au soldat cu 17 morţi.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici