Avalanşă în Austria: Cel puţin trei turişti au murit

Cel puţin trei turişti germani au murit în urma unei avalanşe provocate în munţii Alpi de ninsori abundente, au informat duminică autorităţile din Austria, relatează site-ul agenţiei Dpa.

2383 afișări
Imaginea articolului Avalanşă în Austria: Cel puţin trei turişti au murit

Avalanşă în Austria: Cel puţin trei turişti au murit

Autorităţile au mai adăugat că cel puţin o persoană este dispărută. Victimele au fost identificate ca fiind trei bărbaţi de 32, 36 şi 57 de ani din sudul Germaniei.

Operaţiunile de căutare pentru al patrulea turist au fost întrerupte din cauza riscurilor de avalanşă.

"Este discutabil dacă este responsabil să continuăm căutările în pofida riscului de avalanşe", a declarat un purtător de cuvânt pentru Poliţie.

Autorităţile din Germania au raportat de asemenea mai multe accidente şi drumuri blocate din cauza ninsorii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici