Avionul în care se afla ministrul Agriculturii dintr-un stat sud-american s-a prăbuşit la scurt timp după decolare/ UPDATE: Toţi pasagerii au murit

Luis Gneiting, ministrul Agriculturii din Paraguay, şi alte trei persoane au murit după ce avionul în care se aflau s-a prăbuşit miercuri noapte într-o zonă mlăştinoasă, au declarat mai mulţi oficiali guvernamentali, citaţi de Reuters.

2344 afișări
Imaginea articolului Avionul în care se afla ministrul Agriculturii dintr-un stat sud-american s-a prăbuşit la scurt timp după decolare/ UPDATE: Toţi pasagerii au murit

Avionul în care se afla ministrul Agriculturii dintr-un stat sud-american s-a prăbuşit la scurt timp după decolare

„Anunţăm cu mare tristeţe moartea a patru persoane în urma prăbuşirii unui avion”, a declarat Joaquin Roa, şeful Secretariatului Naţional de Urgenţă.
 
La bordul avionului se aflau ministrul Agriculturii, Luis Gneiting, vice-ministrul Vicente Ramirez, pilotul şi copilotul. Pilotul aeronavei, Gerardo Lopez, era un fost vice-ministru pentru agricultură.
 
Echipele de salvare încearcă momentan să recupereze corpurile persoanelor decedate din avion.
 
Aeronava a fost localizată joi dimineaţă la aproximativ şase kilometri de aeroportul din oraşul Ayolas, de unde aceasta decolase.
 
„Rămăşiţele avionului au fost găsite într-o zonă mlăştinoasă. Vârful cozii avionului este vizibil, dar restul aeronavei este sub apă”, a declarat Aguirre.
 
Avionul a fost în aer doar pentru aproximativ trei minute şi nu a atins o altitudine mare înainte de prăbuşire.
 
Gneiting a fost senator în regiunea Itapua înainte de a prelua funcţia de ministru cu două luni în urmă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici