Banksy confirmă că se află în spatele noii opere de artă care a apărut duminică în Londra

  • Banksy confirmă că se află în spatele noii opere de artă care a apărut duminică în nordul Londrei.
  • Artistul de stradă a încărcat luni pe reţelele de socializare imagini înainte şi după pictura murală din Finsbury Park.
1065 afișări
Imaginea articolului Banksy confirmă că se află în spatele noii opere de artă care a apărut duminică în Londra

Sursa foto: AP

Acestea arată vopsea verde pulverizată pe un perete din spatele unui copac tăiat pentru a părea frunziş, cu un şablon al unei persoane care ţine un furtun de presiune lângă el.

Mulţimile s-au adunat pentru a vedea pictura murală, iar un localnic a declarat că este "mândru" că a fost aleasă strada sa, potrivit BBC.

Consiliul Islington a declarat că echipa care îndepărtează de regulă graffiti-ul este la curent cu opera de artă şi nu o va elimina.

Pictura murală a apărut peste noapte pe o clădire de lângă Finsbury Park din Londra, potrivit BBC.

Se pare că artistul a dorit să dea impresia că arborele a înverzit brusc.

Informaţia privind pictura misterioasă a fost transmisă la posturile locale de radio şi pe reţelele de socializare. Ulterior, numeroşi oameni au venit la faţa locului pentru a admira pictura.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici