Bilanţul victimelor naufragiului din fluviul Yangtze a crescut la 431 de morţi

Echipele de intervenţie au recuperat 431 de cadavre de la bordul navei răsturnate lunea trecută în fluviul Yangtze, după ce ambarcaţiunea a fost readusă în poziţia de plutire, cadavrele a încă 11 persoane fiind căutate, a anunţat duminică un purtător de cuvânt al Guvernului chinez, citat de Reuters.

146 afișări
Imaginea articolului Bilanţul victimelor naufragiului din fluviul Yangtze a crescut la 431 de morţi

Bilanţul victimelor naufragiului din fluviul Yangtze a crescut la 431 de morţi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Vasul de croazieră Eastern Star s-a scufundat luni în fluviul Yangtze, fiind readus vineri în poziţie normală cu ajutorul unor macarale plutitoare de mare tonaj.

Echipele de salvare au scos 431 de cadavre, iar alte 11 persoane sunt dispărute. Doar 14 dintre cei 456 de pasageri şi membri ai echipajului au supravieţuit naufragiului.

Nava efectua o croazieră de 1.500 de kilometri între oraşele Nanjing şi Chongqing.

Potrivit informaţiilor preliminare, nava s-a răsturnat din cauza unui miniciclon.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici