Bombardamentele ruseşti au ucis şase persoane în oraşul Sloviansk din estul Ucrainei

Şase persoane au fost ucise duminică în Sloviansk, după ce oraşul din estul Ucrainei a fost lovit de un bombardament puternic de la lansatoare multiple de rachete ruseşti, au declarat oficialii locali, citaţi de Reuters.

216 afișări
Imaginea articolului Bombardamentele ruseşti au ucis şase persoane în oraşul Sloviansk din estul Ucrainei

FOTO Twitter

Atacul a fost cel mai grav bombardament care a lovit localitatea în ultima vreme şi a provocat aproape 15 incendii în oraşul de pe linia frontului din regiunea industrială Donbas, pe care Rusia încearcă să o captureze, a scris primarul Vadym Lyakh pe Telegram.

Purtătoarea de cuvânt a administraţiei regionale din Doneţk, Tetiana Ihnatchenko, a declarat pentru reţeaua publică de ştiri din Ucraina că 15 persoane au fost rănite în atac.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici