Ministru pakistanez, rănit într-un atentat

Ministrul pakistanez de Interne, Ahsan Iqbal, a fost rănit, duminică, fiind împuşcat în timp ce efectua o vizită în circumscripţia sa electorală, în oraşul Narowal, situat în nord-estul Pakistanului, relatează BBC News online.

945 afișări
Imaginea articolului Ministru pakistanez, rănit într-un atentat

Ministru pakistanez, rănit într-un atentat

Ahsan Iqbal a fost împuşcat imediat după ce a participat la un miting electoral. A fost rănit la un braţ, este spitalizat şi nu prezintă risc vital.

Autorul atacului, un bărbat în vârstă de peste 20 de ani, a fost arestat preventiv şi este interogat de anchetatori.

În Pakistan vor avea loc alegeri generale pe 15 iulie. Ahsan Iqbal este unul dintre liderii formaţiunii politice Liga Musulmană (Nawaz), aflată la guvernare la Islamabad.

Premierul Shahid Khaqan Abbasi a condamnat vehement atentatul, cerând o investigaţie rapidă.

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici