Casa Albă condamnă vehement atacul comis la redacţia Charlie Hebdo

Preşedinţia Statelor Unite a condamnat în termeni duri atacul care a vizat revista satirică franceză Charlie Hebdo, soldat cu 12 morţi.

158 afișări
Imaginea articolului Casa Albă condamnă vehement atacul comis la redacţia Charlie Hebdo

Casa Albă condamnă vehement atacul comis la redacţia Charlie Hebdo (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Casa Albă este solidară cu familiile celor omorâţi sau răniţi în acest atac", a reacţionat Josh Earnest, purtătorul de cuvânt al preşedintelui Barack Obama.

"Înalţii oficiali de la Casa Albă sunt în strâns contact cu omologii lor francezi. (...). Statele Unite sunt pregătite să colaboreze cu Franţa pentru efectuarea investigaţiei în acest caz", adaugă Earnest.

Cel puţin 12 persoane, inclusiv doi poliţişti, au murit miercuri într-un atac comis de indivizi înarmaţi cu arme automate şi lansatoare de rachete la sediul parizian al revistei satirice Charlie Hebdo.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici