Cel puţin 40 de cadavre, descoperite într-o fermă din Mexic

Cel puţin 40 de cadavre au fost descoperite marţi într-o fermă din San Fernando, în statul mexican Tamaulipas, vecin cu Statele Unite, au anunţat miercuri autorităţile judiciare locale.

51 afișări

"În acest moment suntem pe cale să ducem la bun sfârşit ancheta privind cadavrele descoperite într-o groapă, în satul La Joya, municipalitatea San Fernando. Ar putea fi între 40 şi 60 de cadavre aici", a declarat un funcţionar din cadrul Parchetului din Tamaulipas.

Corpurile neînsufleţite au fost găsite marţi de o patrulă militară, a adăugat el.

Tot în împrejurimile San Fernando, autorităţile mexicane au descoperit în august cadavrele a 72 de imigranţi din America Centrală şi de Sud, asasinaţi, potrivit unui supravieţuitor, de membrii cartelului de droguri Zetas.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici