Compania ungară feroviară MAV: Numai pasagerii cu "documente adecvate" pot călători cu trenul către Europa de Vest

Compania ungară feroviară MAV a anunţat marţi că numai pasagerii cu "documente adecvate de călătorie" - şi vize, dacă este cazul - vor avea acces în trenurile care asigură legături cu Europa de Vest.

148 afișări
Imaginea articolului Compania ungară feroviară MAV: Numai pasagerii cu "documente adecvate" pot călători cu trenul către Europa de Vest

Compania ungară feroviară MAV: Numai pasagerii cu "documente adecvate" pot călători cu trenul către Europa de Vest

Compania a anunţat luni că sunt necesare bilete valabile pentru a urca în trenuri şi că poliţia este cea care decide dacă verifică paşapoartele şi alte documente de călătorie.

Sute de refugiaţi, marea majoritate din Siria, au urcat în trenuri către Germania.

MAV a anunţat marţi, într-un comunicat, că autorităţile au blocat marţi dimineaţa Gara Keleti, dar că traficul a fost reluat între timp.

Poliţia îi îndrumă pe pasageri, în această gară, prin căi de acces securizate, către ghişee pentru bilete de călătorie în străinătate, se mai arată în comunicat.

MAV, în cooperare cu poliţia, le permite numai călătorilor care prezintă "documente de identitate adecvate" să cumpere bilete de tren pe rute către Occident, mai precizează compania.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici