CONTRABANDIŞTI în costume de SCAFANDRI ce reveneau din România prin Râul Tisa, reţinuţi în Ucraina. Nu au reuşit să vândă ŢIGĂRILE şi le aduceau înapoi în ţară

Autorităţile ucrainene au reţinut 14 presupuşi contrabandişti care au traversat ilegal frontiera Ucrainei cu România şi reveneau pe teritoriul ucrainean, prin Râul Tisa, informează site-ul publicaţiei Kyiv Post.

5375 afișări
Imaginea articolului CONTRABANDIŞTI în costume de SCAFANDRI ce reveneau din România prin Râul Tisa, reţinuţi în Ucraina. Nu au reuşit să vândă ŢIGĂRILE şi le aduceau înapoi în ţară

CONTRABANDIŞTI în costume de SCAFANDRII ce reveneau din România prin Râul Tisa, reţinuţi în Ucraina

Agenţii poliţiei ucrainene de frontieră din regiunea Zakarpattia au depistat 14 indivizi care traversaseră frontiera cu România prin Râul Tisa, folosind costume de scafandri. Indivizii au fost surprinşi pe 25 martie, în zona Dilove, în apropierea localităţii (Valea Vişeului, judeţul Maramureş), în timp ce reveneau din România tot prin Râul Tisa, au comunicat luni autorităţile ucrainene.

Conform poliţiei ucrainene, asupra suspecţilor au fost găsiţi 28 de saci cu pachete de ţigări pe care aceştia nu reuşiseră să le vândă în România.

"În cursul dimineţii, o patrulă a Poliţiei de frontieră a reţinut un bărbat în costum de scafandru, pe malul Râului Tisa. După câteva ore, agenţii de poliţie au depistat şi reţinut alţi 13 scafandri implicaţi în activităţi de contrabandă. Toate persoanele reţinute sunt acuzate de trecerea ilegală a frontierei şi de contrabandă", a comunicat luni Poliţia ucraineană.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici