Corpul unui adolescent, găsit în trenul de aterizare al unui avion militar american

Cadavrul unui adolescent a fost găsit în trenul de aterizare al unui avion cargo al armatei americane, după ce aparatul de zbor a aterizat în Germania în acest weekend, a anunţat marţi Pentagonul.

360 afișări
Imaginea articolului Corpul unui adolescent, găsit în trenul de aterizare al unui avion militar american

Corpul unui adolescent, găsit în trenul de aterizare al unui avion militar american (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Acest "pasager clandestin" a fost descoperit duminică seara, în cursul unei "inspecţii de rutină după zborul" C-130J, la o bază aeriană americană din Ramstein, în Germania, a declarat într-o conferinţă de presă purtătorul de cuvânt al Pentagonului, contraamiralul John Kirby.

Corpul băiatului a fost descoperit în partea din spate a trenului de aterizare a aparatului. În acest moment, nu este clar când adolescentul a reuşit să se ascundă în acest compartiment, a adăugat Kirby.

Victima "era un adolescent de culoare, de sex masculin, probabil, de origine africană", a precizat el.

Avionul efectua zboruri pentru susţinerea Comandamentului forţelor armate americane în Africa (Africom), "cu opriri în unele ţări", a subliniat purtătorul de cuvânt.

Autorităţile germane au deschis o anchetă şi efectuează în prezent autopsia adolescentului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici