Creatorul unui fond speculativ, ucis în apartamentul său de lux de la New York

Americanul care a înfiinţat fondul speculativ Wainscott Capital Partners a fost ucis duminică în apartamentul său luxos din Manhattan, a anunţat Poliţia din New York, relatează AFP.

405 afișări
Imaginea articolului Creatorul unui fond speculativ, ucis în apartamentul său de lux de la New York

Creatorul unui fond speculativ, ucis în apartamentul său de lux de la New York (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Presa americană scrie că Thomas Gilbert, în vârstă de 70 de ani, a fost împuşcat de către fiul său, într-o dispută.

Ziarul The Wall Street Journal (WSJ) scrie, citând surse din cadrul poliţiei, că Gilbert a fost ucis cu un glonţ în cap de către un tânăr care ar fi fiul său.

Mama tânărului, în vârstă de 30 de ani, este cea care a chemat serviciile de urgenţă după ce l-a găsit pe Gilbert în camera sa cu un pistol alături, potrivit WSJ.

The New York Post, care citează tot surse din poliţie, a precizat că Gilbert a fost omorât în timpul unei dispute cu fiul său. După aceea, tânărul a fugit.

Un purtător de cuvânt al poliţiei a declarat pentru AFP că tânărul este dat în căutare. Thomas Gilbert a murit pe loc, potrivit purtătorului de cuvânt.

Thomas Gilbert a înfiinţat fondul speculativ Wainscott Capital Partners Fund în 2011.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici