CRIZA IMIGRANŢILOR: Două persoane date dispărute în Suedia, după un incendiu la o casă destinată refugiaţilor

Două persoane au fost date dispărute sâmbătă, după ce o casă care urma să găzduiască refugiaţi, la Eskiltuna, lângă Stockholm, a fost distrusă într-un incendiu, anunţă poliţia suedeză, relatează AP în pagina electronică.

275 afișări
Imaginea articolului CRIZA IMIGRANŢILOR: Două persoane date dispărute în Suedia, după un incendiu la o casă destinată refugiaţilor

CRIZA IMIGRANŢILOR: Două persoane date dispărute în Suedia, după un incendiu la o casă destinată refugiaţilor

Un purtător de cuvânt al poliţiei, Paul Edenstrom, a declarat sâmbătă că nu se cunoşteau informaţii despre un cuplu înregistrat ca locuind în casă, dar că autorităţile cred că cei doi se aflau înăuntru când a izbucnit incendiul.

Acesta este anchetat ca un incendiu provocat în mod intenţionat, a precizat Edenstrom.

În ultimele săptămâni în Suedia au avut loc o serie de atacuri în care au fost incendiate centre de azil sau clădiri care urmau să fie folosite în acest scop, în contextul în care afluxul de refugiaţi a crescut.

Oficiali suedezi în domeniul imigraţiei estimează că aproxoximativ 190.000 de solicitanţi de azil urmează să sosească în ţară până la sfârşitul anului, al doilea cel mai important număr în Europa Occidentală, după Germania, care aşteaptă cel puţin 800.000.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici