CRIZA IMIGRANŢILOR: Merkel şi Orban au convenit într-o discuţie la telefon să respecte obligaţiile europene asumate

Cancelarul german Angela Merkel şi premierul ungur Viktor Orban au căzut de acord, într-o conversaţie telefonică, să-şi respecte obligaţiile europene, inclusiv pe cele pe care şi le-au asumat prin Acordurile de la Dublin, potrivit unui comunicat postat pe site-ul Biroului cancelarului, relatează MTI

747 afișări
Imaginea articolului CRIZA IMIGRANŢILOR: Merkel şi Orban au convenit într-o discuţie la telefon să respecte obligaţiile europene asumate

CRIZA IMIGRANŢILOR: Merkel şi Orban au convenit într-o discuţie la telefon să respecte obligaţiile europene asumate (Imagine: AP/Mediafax Foto)

Merkel şi Orban au discutat la telefon despre criza imigranţilor, a anunţat sâmbătă seara, la Berlin, adjunctul purtătorului de cuvânt al Guvernului german, Georg Streiter.

Ei au convenit că transferul imigranţilor din Ungaria în Austria şi Germania a avut loc în urma unei "urgenţe" la frontiera ungară şi că a fost un caz excepţional, potrivit MTI.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici