Doi morţi, după ce două avioane uşoare au intrat în coliziune, în Olanda

Două persoane au murit după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în Olanda în urma coliziunii cu altă aeronavă, anunţă serviciile de intervenţie, citate de cotidianul Le Figaro.

166 afișări
Imaginea articolului Doi morţi, după ce două avioane uşoare au intrat în coliziune, în Olanda

Cele două avioane uşoare s-au lovit în aer, în regiunea olandeză Brabant.

Unul dintre avioane, de tip Piper Super Cub, s-a prăbuşit pe un câmp în urma coliziunii. Pilotul şi o altă persoană aflată la bord au murit în urma accidentului.

"Cele două persoane aflate la bordul avionului prăbuşit au murit în accident. Al doilea avion a reuşit să aterizeze de urgenţă", au transmis serviciile de intervenţie. Cele două persoane aflate în al doilea avion au fost spitalizate.

Taguri:
olanda,
avioane,
accident

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici