Doi oameni au murit loviţi de un avion ce executa o aterizare de urgenţă pe o plajă din Portugalia

Doi oameni au murit, miercuri, după ce un avion de mici dimensiuni a fost obligat să aterizeze de urgenţă pe o plajă aglomerată din Portugalia, aflată în apropierea capitalei Lisabona, informează site-ul agenţiei de presă Reuters.

3031 afișări
Imaginea articolului Doi oameni au murit loviţi de un avion ce executa o aterizare de urgenţă pe o plajă din Portugalia

Doi oameni au murit loviţi de un avion ce executa o aterizare de urgenţă pe o plajă din Portugalia

Imaginile difuzate de televiziunile locale îi surpind pe cei aflaţi la plajă adunându-se în apropierea avionului, care s-a oprit înainte de a ajunge în apă fără daune majore. Cei doi piloţi aflaţi la bordul avionului au scăpat nevătămaţi şi se află sub interogatoriul autorităţilor.

Pedro Coelho Dias, purtător de cuvânt al Autorităţii Maritime din Portugalia, a declarat pentru agenţia de presă Lusa că un bărbat şi un copil au murit după ce au fost loviţi de avionul care executa aterizarea de urgenţă.

 

 

Accidentul a avut loc pe plaja Sao Joao de Caparica, localizată în imediata proximitate a Lisabonei. Plaja atrage numeroşi turişti, mai ales în luna august, din moment ce este luna preferată de portughezi pentru concedii.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici