Donald Trump: Coreea de Nord a demonstrat ”o mare lipsă de respect” faţă de China după ultimul test balistic

Donald Trump, preşedintele SUA, a declarat că statul nord-coreean a arătat ”o mare lipsă de respect” faţă de China, după ultimulul său test balistic ce a avut loc luni, informează The Independent.

2636 afișări
Imaginea articolului Donald Trump: Coreea de Nord a demonstrat ”o mare lipsă de respect” faţă de China după ultimul test balistic

Donald Trump: Coreea de Nord a demonstrat ”o mare lipsă de respect” faţă de China după ultimul test balistic

Preşedintele american a postat acest mesaj pe platforma de socializare Twitter.

El a adăugat: ”China se străduieşte însă foarte mult”.

Coreea de Nord a lansat o rachetă balistică cu rază scurtă către Japonia.

Aceasta a atins o altitudine de 120 km şi a zburat pe distanţa de aproximativ 480 km.

Racheta de tip Scud a aterizat în apele zonei economice ale Japoniei, un oficial japonez afirmând că nu au existat informaţii imediate în privinţa unor eventuale daune asupra navelor sau ambarcaţiunilor aflate în zona vizată.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici