Donald Trump, despre atacul armat din Florida: Aş fi intervenit, chiar şi fără armă

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat, luni, că nu ar fi ezitat să între fără armă în liceul din Florida pentru a opri atacul armat în urma căruia 17 persoane au murit, criticând modalitatea în care au intervenit forţele de ordine în timpul atacului, relatează CNBC.

1180 afișări
Imaginea articolului Donald Trump, despre atacul armat din Florida: Aş fi intervenit, chiar şi fără armă

Donald Trump, despre atacul armat din Florida: Aş fi intervenit, chiar şi fără armă

”Nu poţi şti până nu eşti confruntat cu o astfel de situaţie, dar cred că aş fi intrat acolo chiar şi fără armă şi cred că majoritatea celor prezenţi aici ar fi făcut la fel”, a declarat Trump.

Preşedintele SUA a criticat modalitatea în care poliţiştii au intervenit în timpul atacului armat, afirmând că forţele de ordine au acţionat într-o manieră ”ruşinoasă”.

”Modul în care au acţionat este absolut mizerabil, o ruşine”, a adăugat Trump.

Nikolas Cruz, un elev care fusese exmatriculat, a deschis focul săptâmâna trecută, cu o armă semiautomată, în Liceul Marjory Stoneman Douglas din Parkland (Florida), omorând 17 persoane, majoritatea adolescenţi. Deşi se cunoştea că avea comportament violent, bărbatul în vârstă de 19 ani primise dreptul de a deţine o armă de foc.

Atacurile cu arme de foc s-au intensificat în ultimii ani în Statele Unite, soldându-se cu sute de morţi.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici