Donald Trump spune că politica sa externă are la bază "realismul principial", şi menţionează Ierusalimul în acest sens

Preşedintele Donald Trump afirmă, în discursul său privind "Starea naţiunii", că politica sa externă se bazează pe "realismul principial" şi menţionează în acest sens recunoaşterea de către SUA a Ierusalimului drept capitală a Israelului.

314 afișări
Imaginea articolului Donald Trump spune că politica sa externă are la bază "realismul principial", şi menţionează Ierusalimul în acest sens

Trump spune că politica sa externă are la bază "realismul principial", menţionează Ierusalimul

Liderul de la Casa Albă declară că politica sa externă se bazează pe "realismul principial - nu pe teorii discreditate care au eşuat timp de mai multe decenii să producă progres" .

"Din acest motiv, Administraţia mea a recunoscut adevărata capitală a Israelului - şi cu mândrie a inaugurat Ambasada americană la Ierusalim", a completat preşedintele SUA.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici