Două baze militare din SUA, evacuate din cauza unor ameninţări teroriste

Două baze ale Forţelor Navale americane din oraşul Philadelphia au fost evacuate, marţi după-amiază, din cauza unor ameninţări teroriste, informează CNN.

874 afișări
Imaginea articolului Două baze militare din SUA, evacuate din cauza unor ameninţări teroriste

Două baze militare din SUA, evacuate din cauza unor ameninţări teroriste (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

"Două baze militare din Philadelphia au fost evacuate din cauza unor potenţiale ameninţări. Nivelul de securitate a fost suplimentat din cauza riscurilor", anunţă Forţele Navale americane.

Cele două baze navale se află în nord-estul şi în sudul oraşului Philadelphia, situat în statul american Pennsylvania.

Autorităţile americane nu au oferit detalii despre ameninţarea specifică.

Biroul Federal de Investigaţii (FBI) a dat asigurări că situaţia este sub control.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici