Erdogan a postat primul său mesaj pe Twitter

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a postat luni primul său mesaj pe Twitter, cu ocazia Zilei de luptă împotriva fumatului în Turcia, scrie presa tucă.

154 afișări
Imaginea articolului Erdogan a postat primul său mesaj pe Twitter

Erdogan a postat primul său mesaj pe Twitter (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit publicaţiei guvernamentale Daily Sabah, Erdogan a scris "eliminaţi obiceiurile proaste, mai ales ţigările, din vieţile noastre, pentru generaţii sănătoase şi viitorul ţării noastre".

El şi-a îndemnat abonaţii să dea dovadă de curaj şi să renunţe la acest obicei. "Astăzi este 9 februarie, Ziua luptei împotriva fumatului. Daţi dovadă de voinţă împotriva acestei otrăvi şi #nucedaţifumatului RTE", a scris Erdogan în mesaj.

Contul "@R.T.Erdogan" este activ din august 2009. Pe el au fost postate 3.362 de mesaje şi are 5,71 milioane de abonaţi.

Însărcinatul preşedinţiei pentru comunicare, Mücahit Küçükyılmaz, a declarat că preşedintele semnează mesajele personale cu "RTE", iniţialele sale. Küçükyılmaz a adăugat că acest cont a fost preluat de la susţinătorii lui Erdogan şi că va fi folosit de către preşedinte personal şi de către echipa sa.

Erdogan a criticat foarte dur Twitter, în trecut, din cauza presupusului rol pe care reţeaua de microblogging l-a jucat în extinderea protestelor din Parcul Gezi şi răspândirea acuzaţiilor de corupţie -pe care le denunţă ca false.

Presa tucă a comentat că preşedintele "a făcut pace" cu Twitter prin postarea primului său mesaj, notează publicaţia guvernamentală.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici